Bonhof infraroodcabine

Kwaliteit van kenners

Al ruim  30 jaar worden door Bonhof infraroodcabines geproduceerd. In kwaliteit, technische uitvoering en bedrijfszekerheid behoren ze tot de top. Daar dragen de zorgvuldige verwerking van eerste klas grondstoffen, de voortdurende technische ontwikkeling en bedrijfsinterne kwaliteitscontroles toe bij.

Het Bonhof programma is samengesteld uit infraroodcabines in verschillende afmetingen en uitvoeringen. Het interieur kan aan uw wensen worden aangepast met en zonder kleurlichttherapie en zowel in kortgolvige, als in midden tot langgolvig infrarood. Bij Bonhof Welness worden hoge eisen gesteld aan de infraroodcabines met betrekking tot levensduur en design. De geprefabriceerde elementen cabines en maatcabines voor de particulier, maar tevens de speciale constructie voor de professional, hebben al vele jaren hun deugdelijkheid bewezen.

De infraroodcabines zijn binnen en rondom de 3 zichtzijden met 12 mm dikke softline red ceder bekleed. Cabines kunnen uitgerust worden met een saunakachel, waardoor deze infraroodcabine als sauna gebruikt kan worden. Bij de combicabines zijn de wand- en dakelementen geïsoleerd met energiebesparend isovlas. Natuurlijk kunt u kiezen voor een afwijkende maat van de cabine zowel in breedte, lengte als hoogte.

Kleurlichttherapie en geluidsboxen behoren tot de extra mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u een cabine bestellen?
Neem contact op met Van der Veen Spa & Sauna

 

Neem vandaag nog contact met ons op!

Contact opnemen!